Fespa i Ared Turska postaju partneri PDF Print E-mail
Written by Dag Knepr   
Wednesday, 12 December 2012 00:00

FESPA EURASIA 2013 i ARED postaju partneri 

 

ARED (Acikhava Reklamcilari Dernegi), turska organizacija-članica, partner je FESPA-e u organiziranju inauguralnog događanjanja FESPA Eurasia 2013 u Istanbulu, 3. - 5. listopada 2013. FESPA time dobiva novog partnera, a samo događanje dodatnu snagu i važnost.

 

 

 

FESPA-Eurasia-final

 

 

ARED je turska organizacija-članica FESPA-e, s preko 230 članova, a u organiziranju sajma FESPA Eurasia 2013 imat će stratešku i savjetodavnu ulogu te biti zadužena za povećanje posjete i sadržaja. Zauzvrat će izravno profitirati iz FESPA-inog programa Dobit sa svrhom tako što će će njoj biti namijenjena sva dobit sa sajma. Ta sredstva moći će uložiti u nove aktivnosti i projekte na korist tiskarske zajednice cijele regije.  Inače putem programa Dobit sa svrhom FESPA je tijekom posljednjih sedam godina uložila milijune eura u svjetsku tiskarsku zajednicu te na taj način poduprla rast tržišta.
 
Organizirajući međunarodne izložbe, FESPA Eurasia razvijat će aktivnosti kojima će turske tiskare povezati s tržištima istočne Europe, Srednjeg istoka, Sjeverne Afrike i središnje Azije te u regiju privući dobavljači tiskarskih rješenja (DTR).

Neil Felton, izvršni director FESPA-inih izložbi i događanja, ovako komentira suradnju: “Zajednička stopa rasta BDP-a zemalja u regiji je 4.82% (*Trading Economics) što je bolje od primjerice Japana, SAD-a i Australije. Zato je ova regija izuzetno privlačna za ulaganje i poslovanje. Oduševljeni smo pozitivnim odjekom i podrškom koju smo dobili od tiskara i DTR-a tijekom istraživanja tržišta.

Kao dio svog strateškog programa, FESPA u regiji organizira vodeći svjetski stručni sajam što je odlična prilika za edukaciju, upoznavanje s kolegama i njihovom praksom. Pri tome surađujemo s ARED-om koji nam pruža nezamjenjivu pomoć svojim iscrpnim poznavanjem lokalnog tržišta i tako zajedno stvaramo događanje koje će zadovoljiti potrebe lokalnih tiskara.”

Halil Elgur, predsjednik ARED-a, te direktor prodaje i marketinga tvrtke za izradu reklamnih natpisa Standart Tim komentira: ”Turskom sektoru tiska i izrade reklamnih natpisa trebaju nove ideje i svježe ideje kakve pruža ovakav sajam. ARED je htio preuzeti aktivniju ulogu u organizaciji međunarodnog stručnog sajma i smatramo da je FESPA Eurasia upravo ono što naše tržište treba. S FESPA-om dijelimo iste ciljeve vezane za rast tržišta i stoga mislimo da smo jedni u drugima pronašli savršene partnere.”

 

Halil nastavlja: ”Posjetitelji sajma FESPA Eurasia 2013 imat će priliku upoznati inovativne proizvode, tehnologije i rješenja, a edukativni sadržaj bit će posebno prilagođen zahtjevima ovog tržišta. Za vrijeme trajanja sajma Istanbul će postati mjesto na kojem se globalni lideri susreću s regionalnom zajednicom sitotiskara, digitalnih tiskara i izrađivača reklamnih natpisa!”

 

 

FESPA Eurasia

 

Add comment


Security code
Refresh

Clanovi2012v1

Untitled-1
Youtube Facebook Twitter

FESPA News

FESPA Events

© 2019 FESPA